Μειώθηκαν στους 45 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
Από τους 45 ασθενείς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ πέντε άτομα είναι κλινήρη.
Μέχρι τις 08.00 σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 13 ασθενείς με κορωνοϊό.
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 19 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.
KYΠΕ
Στους 45 οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Από τους 45 ασθενείς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ πέντε άτομα είναι κλινήρη.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







