Η Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του ΑΕΚ Αρένα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Επεισόδια μετά τον αγώνα -Τραυματισμός αστυνομικού και σύλληψη 24χρονου.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης του ΑΕΚ Αρένα, προκειμένου να εντοπιστούν και αναγνωριστούν πρόσωπα που συμμετείχαν στην οχλαγωγία που σημειώθηκε χθες βράδυ μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – Ομόνοιας.

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Χρυσοστόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας ανέφερε ότι «στη σύλληψη ενός άνδρα ηλικίας 24 ετών, προχώρησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Ομόνοιας, στη Λάρνακα, κατά την επέμβασή τους για καταστολή οχλαγωγίας».

Συγκεκριμένα, συνέχισε, «με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα γύρω στις 21.45, γύρω στους 50 οπαδούς της ΑΕΚ κινήθηκαν απειλητικά προς τη βόρεια πλευρά του σταδίου, από όπου αποχωρούσαν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, επιχειρώντας να ρίξουν μεταλλικά κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί στο πλαίσιο των μέτρων της Αστυνομίας, για ασφαλή άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων. Επενέβη αντιοχλαγωγική διμοιρία της ΜΜΑΔ, μέλη της οποίας ανέστειλαν και κατέστειλαν άμεσα την οχλαγωγία, συλλαμβάνοντας τον 24χρονο σε σχέση με αδικήματα που αφορούν οχλαγωγία, επίθεση κατά αστυνομικού, αντίσταση κατά τη σύλληψη και απόκρυψη του προσώπου του».

Όπως είπε ο κ. Χρυσοστόμου, «ο 24χρονος ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Ένα μέλος της αντιοχλαγωγικής διμοιρίας της ΜΜΑΔ τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση ενός μεταλλικού κιγκλιδώματος και επισκέφθηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Οι επί καθήκοντι ιατροί «εξέτασαν την αστυνομικό και διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα στην περιοχή του δεξιού ματιού. Αφού παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στο μέλος της Δύναμης στη συνέχεια απολύθηκε».

Ο Σπύρος Χρυσοστόμου, ανέφερε ακόμα πως «γίνονται εξετάσεις μέσω του κλειστού κυκλώματος βιντεοπαρακολούθησης του σταδίου για εντοπισμό και αναγνώριση και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην οχλαγωγία».

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play