Χαρμαντζί: Αλλάζει πρόσωπο το γραμμικό πάρκο στον Πεδιαίο από την κατεχόμενη πλευρά της Λευκωσίας (φώτος)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Σύμφωνα με τον κ. Χαρμαντζί, το έργο, ξεκίνησε με τη χρηματοδότηση της ΕΕ και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών.

 

Στο πρώτο στάδιο ανάπλασης του Πεδιαίου στα κατεχόμενα, ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και πολλά χρόνια, πέρασε ο «δήμος» κατεχόμενης Λευκωσίας με τον Μεχμέτ Χαρμαντζί ν’ ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση κι έχουν προκηρυχθεί οι προσφορές.

 

 

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Χαλκίν Σεσί γράφει σήμερα ότι ο κ. Χαρμαντζί σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως το έργο, το οποίο ξεκίνησε με τη χρηματοδότηση της ΕΕ και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP), θα αλλάξει το πρόσωπο της Λευκωσίας και τόνισε ότι η δυναμική της ζωής της πόλης θα μεταμορφωθεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

 

«Η αποκατάσταση του Πεδιαίου, το γραμμικό πάρκο, ο πεζόδρομος και ο ποδηλατόδρομος και το όνειρό μας γίνονται πραγματικότητα!» έγραψε ο κ. Χαρματζί, αναφέροντας ότι ο διαγωνισμός για την πρώτη φάση του έργου (περιοχή εκτός ρέματος) έχει κατακυρωθεί με χρηματοδότηση της ΕΕ και του UNDP (1,8 εκατομμύρια ευρώ), και η δεύτερη φάση (περιοχή ρέματος) είναι εγγυημένο ότι θα κατακυρωθεί το επόμενο έτος.

 

 

«Το όνειρο 45 ετών γίνεται πραγματικότητα, οι δύο πλευρές του αιματοβαμμένου ρέματος ενώνονται και όλη η δυναμική της ζωής στην πόλη θα αλλάξει», κατέληξε ο Μεχμέτ Χαρμαντζί.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play