Τα νέα κτήρια της «βουλής» και του «προεδρικού» στα κατεχόμενα (βίντεο)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΟ

Header Image
Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της λεγόμενης «βουλής» στα κατεχόμενα στο Facebook αναφέρεται ότι οι εγκαταστάσεις θα τεθούν πολύ σύντομα σε λειτουργία.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν πλάνα από τα τα νεόδμητα κτηριακά συγκροτήματα της λεγόμενης «προεδρίας» και «βουλής» στα κατεχόμενα. 

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της λεγόμενης «βουλής» στα κατεχόμενα στο Facebook, όπου και αναρτάται βίντεο με σχετικά πλάνα, αναφέρεται ότι οι εγκαταστάσεις θα τεθούν πολύ σύντομα σε λειτουργία. 

Υπενθυμίζεται ότι τέθηκαν για πρώτη φορά σε λειτουργία, φιλοξενώντας εκδηλώσεις με μαθητές ενόψει της τουρκικής «Ημέρας Εθνικής Κυριαρχίας και Παιδιού» της 23ης Απριλίου. 

Σύμφωνα με τον τ/κ τύπο το έργο του συγκροτήματος κτιρίων, που θα συμπεριλαμβάνει την ανέγερση των νέων κτιρίων του «προεδρικού» και της «βουλής» στην κατεχόμενη περιοχή του Αγίου Δομετίου, σε έκταση 350 στρεμμάτων, θα κοστίσει συνολικά 586 εκατ. τουρκικές λίρες (ΤΛ). 

Τέλος, σύμφωνα με δήλωση του Ερσίν Τατάρ, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν θα λάβει μέρος στις 3 Μαΐου στην τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play