Μειωμένη λόγω βλάβης η παροχή πόσιμου νερού στη Λευκωσία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
Το ΤΑΥ προσθέτει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιδιόρθωση της βλάβης, αναφέρει ανακοίνωση.

Λόγω βλάβης σε κεντρικό παροχετευτικό αγωγό η παροχή πόσιμου νερού στην πόλη της Λευκωσίας και στις δυτικές περιαστικές περιοχές θα είναι μειωμένη, ανακοίνωσε το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ).

Το ΤΑΥ προσθέτει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επιδιόρθωση της βλάβης και πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης το συντομότερο δυνατόν και παρακαλεί το κοινό όπως περιορίσει τη χρήση νερού στο ελάχιστο μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.