Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη μεταφορά 18 περίπου κιλών κάνναβης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
ια διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και ένας άνδρας ηλικίας 65 ετών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες εναντίον δύο προσώπων, γυναίκας ηλικίας 47 και άνδρα 65 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς 18 περίπου κιλών κάνναβης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, γύρω στη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιουνίου «λειτουργοί του Τμήματος, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και σε συνεργασία με άνδρες της ΥΚΑΝ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο γυναίκα ηλικίας 47 ετών, με ιταλική υπηκοότητα, η οποία έφτασε στην Κύπρο από τη Μαδρίτη μέσω Βελιγραδίου».

Κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο της αποσκευής της 47χρονης «διαφάνηκε ένδειξη ότι το περιεχόμενο της πιθανόν να ήταν ναρκωτικά. Στο φυσικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 17 κιλών και 600 γραμμαρίων. Η γυναίκα συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων».

Εξάλλου ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει πως «η σύλληψη της 47χρονης, έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υ.ΚΑ.Ν. σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές με σκοπό τον εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικές ουσίες στην Κύπρο».

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη και ένας άνδρας ηλικίας 65 ετών και σήμερα τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play