Απάτη με ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΑΗΚ - Τι λένε τα ψεύτικα ιμέιλ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η ΑΗΚ προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν προέρχονται από τον οργανισμό και προτρέπει τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Νέα περιστατικά απάτης σημειώνονται, όπου θύτες οικοιοποιούνται την ΑΗΚ για να αποσπάσουν λεφτά από ανυποψίαστους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, αποστέλλονται παραπλανητικά ηλεκτρονικά μηνύματα (email) σεανυποψίαστους καταναλωτές, με πρόσχημα ότι ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας παραμένει ανεξόφλητος και υπάρχει κίνδυνος διακοπής.

Το email φέρει τον τίτλο «ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ανεξόφλητος Λογαariasμός ΗΗΑ 11256285404 - Κίνδυνος Διακοπής» και περιλαμβάνει σύνδεσμο, όπου μπορούν να καταχωρηθούν τα προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία των υποψήφιων θυμάτων.

Η ΑΗΚ προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν προέρχονται από τον οργανισμό και προτρέπει τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play