Δασική πυρκαγιά στην Κλήρου έθεσε υπό έλεγχο το Τμήμα Δασών

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Υπό πλήρη έλεγχο έθεσε το Τμήμα Δασών χθες βράδυ δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κλήρου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:20 κοντά στην Παναγία του Λάγνη, στα όρια της κοινότητας Κλήρου.  

«Η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα  η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 20:45, αφού έκαψε έκταση 0,5 δεκαρίου καλυπτόμενη από χαμηλή άγρια βλάστηση», αναφέρεται.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 2 άτομα του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play