Στην Βιέννη η Δικοινοτική Χορωδία για την Ειρήνη “Λένα Μελανίδου”

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η Δικοινοτική Χορωδία για την Ειρήνη “Λένα Μελανίδου” θα πάρει μέρος στο 14ο Παγκόσμιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ειρήνης 2025 (World Peace Choral Festival), που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Βιέννη από τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών που εδρεύουν εκεί. Το φετινό φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 20 Ιουλίου.

Η Χορωδία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Ηνωμένων Εθνών Βιέννης και φιλοδοξεί με τη συμμετοχή της και τα τραγούδια της να στείλει μηνύματα για την ειρηνική συνύπαρξη σε μια επανενωμένη Κύπρο, αλλά και για την επικράτηση της ειρήνης παγκόσμια». 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play