Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Δημοσθένους - Εκδόθηκε το πρώτο ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΖΟΥΡΟΣ

Header Image

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» οι ανακριτές αξιοποιώντας όλα τα τεκμήρια και στοιχεία που είχαν μπροστά τους, έχουν καταφέρει να οδηγηθούν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους φαίνεται ότι βρίσκονται οι ανακριτές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy οι ανακριτές αξιοποιώντας όλα τα τεκμήρια και στοιχεία που είχαν μπροστά τους, έχουν καταφέρει να οδηγηθούν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Το εν λόγω ένταλμα έχει εκδοθεί αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες και αναμένεται να προκύψουν σημαντικά νεότερα εντός της νύχτας αλλά και την Κυριακή. 

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας που εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, με τις αρχές να είναι πεπεισμένες ότι υπάρχει σύνδεση με τη εγκληματική ενέργεια. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο άνδρα 44χρόνων. Ο 44χρονος, εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, δεν έχει προβεί σε οποιαδήποτε καταγγελία για πιθανή κλοπή της. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα