Μάνα με παιδάκι χτυπήθηκαν σοβαρά από πατίνι στη Λεμεσό - Εγκατέλειψε την σκηνή και καταζητείται ο χειριστής, στο Μακάρειο νοσηλεύεται το νήπιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού.

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3.20 το απόγευμα της Δευτέρας, 08 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, όταν 43χρονη μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά το παιδί της, ηλικίας ενός έτους και τεσσάρων μηνών, χτυπήθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από διερχόμενο χειριστή ηλεκτρικού πατινιού στον ποδηλατόδρομο παρά την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η μητέρα και το νήπιο να πέσουν στο έδαφος, με το παιδί να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε σε πολυκλινική στη Λεμεσό και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο χειριστής του πατινιού εγκατέλειψε τη σκηνή αμέσως μετά τη σύγκρουση και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του. Καλείται οποιοδήποτε πρόσωπο έχει πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού στο 25 805252 με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα