Λίγη ώρα αφότου ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, μεταξύ του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, ο Γιώργος Κομίνης επέστρεψε στα... πιτς.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ο διεθνής διαιτητής αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού από τον Πειραιώτη Αλέξανδρο Τσαμούρη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κομίνης είχε μείνει εκτός ορισμών από το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ και ουσιαστικά έκρινε τον φετινό πρωταθλητή.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:
«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά)».
Ιδού ο πραγματικός λόγος αντικατάστασης του Κομίνη
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ναι μεν όντως ο Γιώργος Κομίνης δήλωσε τελικά κώλυμα ο ίδιος, αλλά μάλλον για τυπικούς λόγους δηλώθηκε ως τραυματίας από την ΚΕΔ.
Στην πραγματικότητα ο λόγος είναι πως μόλις έγινε πατέρας, αφού η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.








