Εντός της ημέρας αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση από πλευράς Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά Κύπριους σε ένα από τα τρένα που συγκρούστηκε στην Ελλάδα, δήλωσαν ο απερχόμενος και ο νέος Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και Κωνσταντίνος Κόμπος αντίστοιχα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τρένο επέβαιναν δύο Κύπριοι, οι οποίοι αγνοούνται.
Μιλώντας κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε τη συμπάθεια του «προς τον ελληνικό λαό για το δυστύχημα που έχει επισυμβεί, προσθέτοντας ότι «δεν γνωρίζουμε επακριβώς εάν πράγματι υπάρχουν Κύπριοι που είτε είναι θύματα, είτε αγνοείται η τύχη τους».
«Αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας», είπε.
Από την πλευρά του ο κ. Κόμπος εξέφρασε «τη βαθιά μας θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και η συμπαράσταση μας και η αλληλεγγύη μας στον αδελφό ελληνικό λαό είναι δεδομένη».
«Εάν υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του ζητήματος θα γίνει επίσημη ενημέρωση πιο μετά», πρόσθεσε.







