Ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 41χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του σε 18 κατηγορίες.
Ποινή φυλάκισης σε 41χρονο για προώθηση ακινήτων σε γη Ελληνοκύπριων στα κατεχόμενα
Ο 41χρονος κρίθηκε ένοχος σε 18 κατηγορίες για διαφήμιση και προώθηση ακινήτων που ανεγέρθηκαν παράνομα σε ελληνοκυπριακές περιουσίες στα κατεχόμενα.
Οι κατηγορίες αφορούσαν κυρίως τη διαφήμιση και προώθηση ακινήτων που είχαν ανεγερθεί παράνομα σε γη Ελληνοκύπριων ιδιοκτητών, σε κατεχόμενα χωριά των επαρχιών Κερύνειας και Αμμοχώστου.
Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο επέβαλε στον 41χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 2,5 ετών, μετά την παραδοχή του στις 18 κατηγορίες που αντιμετώπιζε.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







