Συναυλία Κοινωνικής Συμμαχίας στην Πάφο για την Κυπριακή Δημοκρατία

Header Image

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κέννεντυ στην Πάφο συναυλία αφιερωμένη στην Κυπριακή Δημοκρατία, με τη συμμετοχή των Στέλιου Διονυσίου και Κωνσταντίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας Πάφου. Όπως αναφέρεται, η εκδήλωση συνδύασε τη μουσική και τον πολιτισμό με μηνύματα μνήμης, ενότητας και ελπίδας για το μέλλον της Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον χαιρετισμό του ο Επαρχιακός Συντονιστής της Κοινωνικής Συμμαχίας Πάφου, Γιώργος Κουννάς, αναφέρθηκε στην ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και στην ιστορία, τους αγώνες και τις θυσίες του κυπριακού λαού.

Τόνισε, όπως αναφέρεται, ότι η ιστορική μνήμη δεν πρέπει να μετατρέπεται σε μίσος, αλλά σε δύναμη, ευθύνη και αγώνα για το μέλλον, ενώ η Δημοκρατία, η Κύπρος και η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές μπορούν να αποτελούν κοινό σημείο αναφοράς. Παράλληλα, αναφέρει η Κοινωνική Συμμαχία Πάφου, εκφράστηκε η προσδοκία για μια ελεύθερη, ειρηνική και επανενωμένη Κύπρο, χωρίς κατοχή και διαχωριστικές γραμμές.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με την Κοινωνική Συμμαχία Πάφου να σημειώνει ότι η μεγάλη συμμετοχή του κοινού και η ανταπόκριση στο μουσικό πρόγραμμα ανέδειξαν τον ρόλο του πολιτισμού και της μουσικής ως μέσων που ενώνουν τους ανθρώπους και μεταφέρουν μηνύματα για την ιστορία, την ειρήνη και το μέλλον του τόπου. 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.