Ημερίδα για τα Προτεινόμενα Νομοσχέδια του Οικογενειακού Δικαίου – H Αργεντούλα Ιωάννου στον Πολίτη 107.6 (ηχητικό)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Θα συζητηθούν, επίσης, η αρχή της έμφυλης ισότητας, καθώς και η αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και της γονικής αποξένωσης.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων διοργανώνει την Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2025, Ημερίδα με θέμα: «Τα Προτεινόμενα Νομοσχέδια του Οικογενειακού Δικαίου, η αρχή της έμφυλης ισότητας, η αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και της γονικής αποξένωσης».

 

Ακούστε την παρέμβαση τής προέδρου του Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, Αργεντούλας Ιωάννου, στην «Πρωινή Επιθεώρηση» που μεταδίδεται καθημερινά από τον Πολίτη 107.6 & 97.6:

 


 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play