Τραυματισμός 15χρονης από ανατροπή ηλεκτρικού πατινιού

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε νεαρή ηλικίας 15 ετών, μετά από τραυματισμό της κατά την ανατροπή ηλεκτρικού πατινιού (σκούτερ) στην κοινότητα Κονιά σήμερα το πρωί γύρω στις 9:30.

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όταν η ανήλικη, ενώ οδηγούσε το πατίνι, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει στο έδαφος.

Η 15χρονη διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και παραμένει για νοσηλεία. 

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 15χρονη  φέρεται να έχει τραυματιστεί στο  κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play