Τραμπ και Σι κατέληξαν σε «νέες συναινέσεις» μετά τις συνομιλίες στο Πεκίνο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ κατέληξαν σε «μια σειρά νέων συναινέσεων» κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους στο Πεκίνο, ανακοίνωσε την Παρασκευή το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν επίσης να διαχειριστούν σωστά τις ανησυχίες της κάθε πλευράς και να ενισχύσουν την επικοινωνία και τον συντονισμό σε διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες «ενίσχυσαν την αμοιβαία κατανόηση και εμβάθυναν» τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: Reuters/ερτ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα