Τουρκικά μέσα για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Καστελόριζο: «Ο Μητσοτάκης θα το δει για τελευταία φορά»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η εφημερίδα Νεφές κυκλοφορεί με τίτλο «Ίσως από κοντά να ακούσει πιο καθαρά», επαναφέροντας τη φράση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «αν φωνάξουμε από το Κας, θα μας ακούσουν», ενώ κάνει λόγο για «όνειρο των 12 μιλίων».

Στο επίκεντρο τουρκικών μέσων βρίσκεται η επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Καστελόριζο, με δημοσιεύματα και τηλεοπτικά πάνελ να τη συνδέουν με τα 12 ναυτικά μίλια και τους ελληνικούς εξοπλισμούς.

Η εφημερίδα Νεφές κυκλοφορεί με τίτλο «Ίσως από κοντά να ακούσει πιο καθαρά», επαναφέροντας τη φράση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «αν φωνάξουμε από το Κας, θα μας ακούσουν», ενώ κάνει λόγο για «όνειρο των 12 μιλίων».

Το "TR Haber" με τίτλο «Ο Μητσοτάκης θα δει το Καστελόριζο για τελευταία φορά», συνδέει την επίσκεψη με την «Ασπίδα του Αχιλλέα», τη συνεργασία Ελλάδας–Ισραήλ και την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης–Κύπρου.

Το "HaberGlobal" υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα εξοπλίζεται σαν να προετοιμάζεται για πόλεμο» και ότι ο Μητσοτάκης μεταβαίνει στο Καστελόριζο «για να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην Τουρκία».

Παρέμβαση έκανε και ο αντιπρόεδρος του CHP Γιανκί Μπαγτζίογλου, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψη Μητσοτάκη «πρόκληση».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα