Πραξικόπημα/Μιανμάρ: Στους δρόμους για τρίτη συνεχόμενη ημέρα χιλιάδες διαδηλωτές

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το Σάββατο και την Κυριακή δεκάδες χιλιάδες πολίτες της άλλοτε Βιρμανίας συμμετείχαν σε διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Πάνω από χίλιοι άνθρωποι άρχισαν σήμερα το πρωί να κάνουν πορεία στους δρόμους της Ρανγκούν, διαδηλώνοντας -για τρίτη συνεχόμενη ημέρα- εναντίον του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 1ης Φεβρουαρίου που ανέτρεψε την κυβέρνηση της Αούνγκ Σαν Σου Τσι, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Συμμετέχω στο κίνημα επειδή δεν θέλω τη δικτατορία», είπε η Χνιν Ταζίν, εργαζόμενη σε βιομηχανία έτοιμων ενδυμάτων, ενώ οι διαδηλωτές καλούσαν με συνθήματά τους να κηρυχθεί γενική απεργία.

Το Σάββατο και την Κυριακή δεκάδες χιλιάδες πολίτες της άλλοτε Βιρμανίας συμμετείχαν σε διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Επρόκειτο για τις μεγαλύτερες μαζικές κινητοποιήσεις μετά τον ξεσηκωμό του λαού το 2007.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play