Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία καθώς ένα άτομο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι που έγινε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ. Ο δράστης διαφεύγει ακόμη της σύλληψης.
Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa), η επίθεση συνέβη πριν ή κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, ενώ το κίνητρο του δράστη παραμένει αδιευκρίνιστο.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο dpa ότι ο δράστης καταδιώκεται από δυνάμεις της κρατιδιακής και της ομοσπονδιακής αστυνομίας, ενώ ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Αστυνομίας που επικαλείται η DW, προηγήθηκε διαφωνία μεταξύ αστέγων και το θύμα δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.
Νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως «το περιστατικό αφορά δύο άνδρες που περπατούσαν προς τον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, στις 12:16 τοπική ώρα», όπως προκύπτει από το σύστημα παρακολούθησης.
Πηγή: cnn.gr
Συναγερμός στη Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε στο dpa ότι ο δράστης καταδιώκεται από δυνάμεις της κρατιδιακής και της ομοσπονδιακής αστυνομίας, ενώ ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.