Η συμφωνία της ΔΟΕ με την οργανωτική επιτροπή του Λος Αντζελες 2024, ώστε να αναλάβει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2028, άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα στο Παρίσι για τους αγώνες του 2024. Από τη στιγμή που ήρθε η συμφωνία ανάμεσα στην ΔΟΕ και το Λος Αντζελες είναι δεδομένο ότι το Παρίσι θα αναλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα διοργανώσει η γαλλική πρωτεύουσα τους Ολυμπιακούς, μετά το 1924 και το 1900.
Την υποψηφιότητα του Παρισιού για τους αγώνες του 2024 στηρίζει και ο Νεϊμάρ. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας για να συμμετάσχει σε βίντεο, στο οποίο θα απευθύνει ένα μήνυμα υπέρ του «Παρίσι 2024».
Εκτός του Νεϊμάρ, αντίστοιχο μήνυμα υπάρχει και με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και με άλλα γνωστά πρόσωπα που ζουν στη γαλλική πρωτεύουσα.








