Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε τη Δευτέρα το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου στο 2017 και κλήθηκε να μιλήσει για τη βράβευσή του αλλά και για την «κόντρα» του με τον Μέσι.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η εποχή τους όχι μόνο δεν τελειώνει αλλά μόλις έχει ξεκινήσει...
«Η εποχή μας δεν τελειώνει... Μόλις έχει ξεκινήσει! Δεν ανταγωνίζομαι τον Λίο. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο βρισκόμαστε στην ίδια εποχή. Έχει κατακτήσει πέντε Χρυσές Μπάλες, έχω κερδίσει κι εγώ πέντε βραβεία για τον καλύτερο της χρονιάς. Έτσι είναι τα πράγματα», δήλωσε αρχικά ο CR7 και συνέχισε:
Είμαι χαρούμενος που αναδείχθηκα κορυφαίος στον κόσμο, γιατί είναι μια ευκαιρία ν' αποδείξω ότι παραμένω στο υψηλότερο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα από άποψη φυσικής κατάστασης κι ετοιμότητας, είναι πολύ καλά.
Παραμένω ήρεμος. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την πολύ όμορφη περίοδο της ζωής μου και ουδείς ξέρει τι μπορεί να συμβεί».








