Ευρωπαϊκή Ένωση: Επιταχύνει εγκρίσεις εμβολίων για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Η ΕΕ θα επιταχύνει εγκρίσεις εμβολίων προσαρμοσμένων σε παραλλαγές του νέου κορωνοϊού, δηλώνει σε συνέντευξη της η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εγκρίνει με ταχείες διαδικασίες εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού προσαρμοσμένα στην καταπολέμηση παραλλαγών του ιού, δήλωσε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα.







«Έτσι, θα είναι ταχύτερο να διαθέτουμε κατάλληλα εμβόλια χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια», σημείωσε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχεται έντονες επικρίσεις από κράτη μέλη του ευρωπαϊκού μπλοκ για καθυστερήσεις στις παραδόσεις εμβολίων κατά της covid-19, με την ΕΕ να υστερεί σε αριθμό εμβολιασμών συγκριτικά με χώρες όπως η Βρετανία και οι ΗΠΑ.

 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play