Ο Σερίφ Σεκάτ, ο δράστης της επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου, "εξουδετερώθηκε" από την αστυνομία απόψε, μετά από μεγάλη επιχείρηση, όπως ανέφεραν πολλές πηγές.
Σύμφωνα με την αλσατική εφημερίδα DNA, ο Σεκάτ σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη συνοικία Νεντόρφ. Είχε επάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι.
Tουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή Λα Μεϊνό του Στρασβούργου, ενώ παράλληλα διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Reuters, ακούστηκαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμοί, ενώ πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαιώνει ότι ο Σερίφ Σεκάτ, δράστης της επίθεσης της 11ης Δεκεμβρίου είναι νεκρός, σύμφωνα με το Reuters.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά, η γαλλική αστυνομία εντόπισε και σκότωσε τον Σερίφ Σεκάτ στην οδό Λαζαρέτ στο νότιο τμήμα της συνοικίας Νέντορφ όπου μεγάλωσε και ζουν οι δικοί του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN








