Το γκολ που πέτυχε στο 1ο λεπτό (32 δευτερόλεπτα) η Σαμπντόρια χάρη στην τεράστια γκάφα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ήταν αρκετό για να κερδίσουν οι Γενοβέζοι τη Μίλαν!
Oι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε κι επικράτησαν με 1-0 των ροσονέρι, παραμένοντας σε τροχιά Ευρώπης καθώς έφτασαν τους 45 βαθμούς και ισοβαθμούν με Αταλάντα (-1 αγώνα) και Λάτσιο (-2 αγώνες) στις θέσεις 6 ως 8.
Η Μίλαν, που στο 90' ζήτησε πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση με τον ρεφ να ζητά τη βοήθεια του VAR και τελικά να μην το δίνει, έμεινε με 51 βαθμούς στην 4η θέση, απέτυχε να περάσει (με αγώνα περισσότερο) την Ίντερ (53β) και κινδυνεύει να δει τις ομάδες της Ρώμης να μειώνουν τη διαφορά τους από αυτήν (-4 η Ρόμα με ένα παιχνίδι λιγότερο, -6 η Λάτσιο με δύο παιχνίδια λιγότερα).
Σαμπντόρια (Μάρκο Τζαμπάολο): Αουντέρο, Σάλα, Αντερσεν, Κόλεϊ, Μούρου, Πραέ, Βιεϊρά (79' Γιάνκτο), Λινέτι, Ραμίρες (67' Σαπονάρα), Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα (87' Γκαμπιαντίνι).
Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (46' Κόντι), Μπακαγιόκο, Μπίλια (71' Πακετά), Τσαλχάνογλου, Σούσο (64' Κουτρόνε), Καστιγιέχο, Πιόντεκ.
Tα στιγμιότυπα του αγώνα:








