Το ντέρμπι del Sole εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τη Νάπολι να ταπεινώνει την Ρόμα στην πρωτεύουσα με 4-1 παρά τις σημαντικές της απουσίες.
Το ξεκίνημα αποδείχθηκε ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, με τον Μίλικ να κάνει το 0-1 μόλις στο 2’.
Ο ρυθμός άνοιξε στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Περότι με πέναλτι έκανε το 1-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του Ρανιέρι.
Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα λάθη του Όλσεν και των αμυντικών της Ρόμα οδήγησαν στην καταστροφή. Στο 50’ ο Όλσεν είδε την μπάλα να περνάει από... μέσα του για να κάνει ο Μέρτενς προ κενής εστίας το 1-2, ενώ στο 54’ ο Βέρντι έκανε το 1-3! Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, όμως στο 81’ ήρθε η χαριστική βολή με τον Γιουνές να κάνει το τελικό 1-4.
Πηγή: gazzetta.gr







