Στην πρώτη από τις δύο διαδοχικές αναμετρήσεις τους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διεκδικούν απόψε (22.00) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το εισιτήριο για τον τελικό του Copa del Rey.
Με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ραντεβού στο «Καμπ Νου» να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, το clasico αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η σημασία του μάλλον είναι μεγαλύτερη και από το ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθεί το Σάββατο (2/3), αφού στη La Liga το προβάδισμα των «μπλαουγκράνα» μοιάζει μη αναστρέψιμο.
Ως προς τις ενδεκάδες ο Σαντιάγκο Σολάρι άφησε στον πάγκο και πάλι τον Μαρσέλο και επέλεξε για το βασικό σχήμα τους: Νάβας, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιγιόν, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας, Βινίσιους και Μπενζεμά.
? ¡Nuestro once inicial para el #RMClasico! ¡Vamos! #HalaMadrid
— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) February 27, 2019
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, από την άλλη, δεν επιφύλασσε εκπλήξεις και επέλεξε τους: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Τζόρντι Άλμπα, Πικέ, Λανγκλέ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντεμπελέ, Μέσι και Σουάρες.
?? Barça XI
⚽#ElClásico
?#CopaBarça pic.twitter.com/8oUdCe1bEl
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 27, 2019







