Ένα διαφορετικό σποτ προμοτάρει το επερχόμενο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Σεβίλλης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Ρεάλ Μπέτις.
Το διαφημιστικό γυρίστηκε για την Uber και παρουσιάζει δύο ομοφυλοφίλους, τον Ρομέο και τον Χούλιο, οι οποίοι αποφασίζουν να ανακοινώσουν στις οικογένειές τους ότι παντρεύονται.
Εντούτοις, οι δύο οικογένειες υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα τις δύο μεγάλες αντιπάλους της Ανδαλουσίας (τη Σεβίλλη και την Μπέτις).
Όπως είναι φυσικό, αυτό το γεγονός προκαλεί έκρηξη, ωστόσο εν τέλει οι δύο πατεράδες με σεβασμό στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου του γιου τους σέβονται και την αντίπαλη ομάδα.
❤??
Por un derbi basado en la convivencia, el respeto y la tolerancia. @Uber_ES#ElGranDerbi#RomeoYJulio pic.twitter.com/mimAmDw8hl
— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) April 10, 2019







