Σοβαρό επεισόδιο στη Μπάγερν: Πιάστηκαν στα χέρια Λεβαντόφσκι και Κομάν αλλά ο Κόβατς το χαβά του!

Header Image

Τι και αν πριν λίγες ημέρες η Μπάγερν ισοπέδωνε τη Ντόρτμουντ, το κλίμα στους Βαυαρούς δεν είναι το ιδανικότερο, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πρωινή προπόνηση

Τι κι αν το κλίμα στη Μπάγερν Μονάχου είχε στρώσει μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουν στο μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga;

Η «παγωμάρα» επέστρεψε στη Ζάμπενερ Στράσε το πρωί της Πέμπτης, με τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κίνγκσλεϊ Κομάν να ευθύνονται για αυτό.

Όπως αποκάλυψε η «Bild», οι δύο ποδοσφαιριστές των Βαυαρών αντάλλαξαν κουβέντες στη διάρκειας της προπόνησης, για να καταλήξουν να έρθουν… στα χέρια. Μέχρι και μπουνιές έπεσαν, προτού αναγκαστούν να παρεμβληθούν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν!

Ενδεικτικό της έντασης που επικράτησε ανάμεσα στον Πολωνό επιθετικό και τον Γάλλο εξτρέμ, δε, είναι και το γεγονός ότι οι Νίκλας Ζούλε και Ζερόμ Μπόατενγκ που έσπευσαν αρχικά να τους χωρίσουν δυσκολεύθηκαν. Παρότι αμφότεροι είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα μεγαλόσωμοι.

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια έχει να κάνει με το θέμα δημιουργήθηκε σε άσκηση που περιλάμβανε προπόνηση θέσεων και όχι για παράδειγμα οικογενειακό δίτερμα. Όπου, Λεβαντόφσκι και Κομάν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή με κάποιο τάκλιν.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο πρώτος παρατήρησε το δεύτερο, εκείνος εξερράγη, οι δύο τους ήρθαν μούρη με μούρη στην συνέχεια και μετά ακολούθησε το πανηγύρι!

Ακόμα πιο περίεργη, δε, είναι η στάση του Νίκο Κόβατς. Με τον Κοράτη τεχνικό να σκέφτεται αρχικά να διώξει τους δύο πρωταγωνιστές αλλά τελικά να αποφασίσει να διεξαχθεί κανονικά το υπόλοιπο της προπόνησης, σαν να μην συνέβη τίποτα.

Απόφαση που σχολιάστηκε αρνητικά από όλους τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με τη «Bild».

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεβαντόφσκι εμπλέκεται σε τέτοιο περιστατικό. Αντιθέτως, ο «Λέβα» είχε τσακωθεί και πέρυσι με τον Ματς Χούμελς.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα