Τζόρνταν Χέντερσον, αποκάλυψε τον λόγο όπου δεν ζήτησε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, όταν τον αντιμετώπισε για πρώτη φορά στο "Καμπ Νόου".
«Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μέσα στο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν σκέφτεσαι 'Θεέ μου, αυτός είναι', αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίζει το παιχνίδι διαφορετικά από ότι όταν τον βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι τόσο γρήγορος. Σκέφτομαι εκείνο το φάουλ του τώρα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έβαλε.
Σας έχω πει πόσο καλός θεωρώ ότι είναι ο Άλισον, αλλά ο Μέσι έβαλε αυτό το σουτ στην μόνη περιοχή που ο Άλι δεν μπορούσε να προστατεύσει. Το χτύπημα, η ακρίβεια - ήταν απολύτως τέλειο.
Οπως αποδείχθηκε, γύρισα σπίτι με τη φανέλα του Λουίς Σουάρες. Ο Λούις είναι καλό παιδί και μου την έδωσε ως μια χειρονομία, ότι είχαμε παίξει μαζί για τη Λίβερπουλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «Reds» στη Daily Mail.