Η Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε ομόφωνα τον διορισμό του βετεράνου διπλωμάτη Γουίλιαμ Μπερνς στη θέση του διευθυντή της CIA, ανακοίνωσε ο Δημοκρατικός Πρόεδρος της Επιτροπής, Μαρκ Γουόρνερ.
Η έγκριση ανοίγει το δρόμο για την επικύρωση του διορισμού του από την Ολομέλεια της Γερουσίας.
Ο 64χρονος Μπερνς, πρώην διπλωμάτης καριέρας επί Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανικών κυβερνήσεων, είχε διατελέσει και Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Πράσινο φως από Γερουσία στο διορισμό του Γουίλιαμ Μπερνς ως διευθυντή CIA

Ο 64χρονος Μπερνς, πρώην διπλωμάτης καριέρας επί Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανικών κυβερνήσεων, είχε διατελέσει και Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Tags
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.