Διαβατήρια εμβολιασμού από τον Μάιο θα αρχίσει να χρησιμοποιεί η Ισπανία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Μπορεί να είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το ψηφιακό διαβατήριο (όταν αρχίσει η FITUR στις 19 Μαΐου)», δήλωσε η Ρέγιες Μαρότο στο τηλεοπτικό κανάλι Antena 3.

Η Υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας Ρέγιες Μαρότο δήλωσε σήμερα ότι η χώρα μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα διαβατήρια εμβολιασμού από τον Μάιο, οπότε έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη η διεθνής τουριστική έκθεση FITUR.

«Μπορεί να είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το ψηφιακό διαβατήριο (όταν αρχίσει η FITUR στις 19 Μαΐου)», δήλωσε η Ρέγιες Μαρότο στο τηλεοπτικό κανάλι Antena 3.

Αντιμέτωποι με μια πανδημία που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 900.000 ανθρώπους στην Ευρώπη και έχει ρίξει την ήπειρο στη βαθύτερη ύφεσή της, οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργασθούν για τη δημιουργία πιστοποιητικών εμβολιασμού ώστε να αρχίσει να κινείται η τουριστική βιομηχανία, η οποία έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την πανδημία.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα