Ερντογάν: «Οι εκλογές στην Τουρκία θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου, Θεού θέλοντος»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Καταγγέλλοντας τις φωνές που επέκριναν την διαχείριση της καταστροφής από την κυβέρνησή του, ο Ερντογάν δήλωσε: «Θα τους δώσουμε την απόφαση που αρμόζει στις 14 Μαΐου»

 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν την 14η Μαΐου, τρεις μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 45.000 ανθρώπους στην χώρα του.

«Η χώρα αυτή θα πράξει αυτό που πρέπει στις 14 Μαΐου Θεού θέλοντος», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Καταγγέλλοντας τις φωνές που επέκριναν την διαχείριση της καταστροφής από την κυβέρνησή του, ο Ερντογάν δήλωσε: «Θα τους δώσουμε την απόφαση που αρμόζει στις 14 Μαΐου».

Πηγή: ertnews.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα