Ζελένσκι: Δύσκολη η κατάσταση κοντά στο Τορέτσκ και Ποκρόφσκ

ΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Έχουν αναφερθεί 14 πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή του Τορέτσκ και 34 στον τομέα του Ποκρόφσκ, ανακοίνωσε το το γενικό επιτελείο του ουκρανικού στρατού.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι η κατάσταση στην γραμμή του μετώπου στην ανατολική Ουκρανία, κοντά στο στρατηγικό κόμβο εφοδιασμού του Ποκρόφσκ και επίσης κοντά στο Τορέτσκ είναι «δύσκολη».

Το Γενικό Επιτελείο του ουκρανικού στρατού ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ότι από την αρχή της ημέρας, έχουν αναφερθεί 14 πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή του Τορέτσκ και 34 στον τομέα του Ποκρόφσκ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι χρειάζεται μια ισορροπία μεταξύ της διαδικασίας επιστράτευσης και της λειτουργίας της οικονομίας που έχει καταστραφεί λόγω του πολέμου.

Απαντώντας σε ερώτημα ενός εργαζόμενου κατά την διάρκεια επίσκεψης του σε μια βιομηχανική μονάδα στο Κροπιβνίτσκι στην Κεντρική Ουκρανία, ο Ζελένσκι είπε ότι οι αμειβόμενες θέσεις εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για τους μισθούς των στρατιωτών και τις αμυντικές προσπάθειες της Ουκρανίας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα