Ο Ζελένσκι υποψιάζεται ότι η Ρωσία «ετοιμάζει κάτι» στη Λευκορωσία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Ο Ουκρανός Πρόεδρος ζήτησε σήμερα να μη «χαριστεί» κανένα έδαφος στη Ρωσία.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμρ Ζελένσκι, υπέθεσε σήμερα ότι η Ρωσία «ετοιμάζει κάτι» στη Λευκορωσία αυτό το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων.

«Αυτό το καλοκαίρι Ρωσία ετοιμάζει κάτι εκεί, με πρόσχημα τις στρατιωτικές ασκήσεις, δήλωσε ο Ζελένσκι σε συνάντηση κορυφής στην Βαρσοβία, χωρίς να προβεί σε λεπτομέρειες ή να επικαλεσθεί αποδεικτικά στοιχεία. Ρωσία και Λευκορωσία ανακοίνωσαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις τον Σεπτέμβριο.  

Στο μεταξύ, ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζήτησε σήμερα να μη «χαριστεί» κανένα έδαφος στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, με στόχο τον τερματισμό του πολέμου, καθώς η Ουάσιγκτον φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αναγνώρισης της ρωσικής κυριαρχίας ουκρανικών περιοχών που κατέλαβε η Μόσχα.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play