Η Βόρεια Κορέα δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Την απόφαση αυτή έλαβαν η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βόρειας Κορέας και ο υπουργός Αθλητισμού Κιμ Ιλ Γκουκ έπειτα από συνεδρίαση που διεξήχθη την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με ιστότοπο του υπουργείου Αθλητισμού.

Το υπουργείο Αθλητισμού της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν αργότερα φέτος στο Τόκιο για να προστατευθεί η υγεία των αθλητών της, εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Την απόφαση αυτή έλαβαν η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βόρειας Κορέας και ο υπουργός Αθλητισμού Κιμ Ιλ Γκουκ έπειτα από συνεδρίαση που διεξήχθη την 25η Μαρτίου, σύμφωνα με ιστότοπο του υπουργείου Αθλητισμού.

«Η επιτροπή αποφάσισε να μην υπάρξει συμμετοχή στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες για να προστατευθούν οι αθλητές από την παγκόσμια υγειονομική κρίση που προκαλεί ο νέος κορονοϊός», κατά την ανακοίνωση.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα