Μια άφαντη Πρώτη Κυρία: Πού έχει χαθεί η Μελάνια Τραμπ - Πόσες ώρες περνάει πλέον μέσα στον Λευκό Οίκο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Την περασμένη εβδομάδα η Μελάνια έκανε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της από την επιστροφή του ζευγαριού στον Λευκό Οίκο, σε μια δεξίωση για μητέρες στρατιωτικών.

Αυξάνονται οι εικασίες σχετικά με το πόσο χρόνο έχει περάσει η Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο από την επιστροφή του συζύγου της στην προεδρία.

Η Κάθριν Τζέλισον, φημισμένη Αμερικανίδα ιστορικός των Πρώτων Κυριών, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Washington Post ότι η Μελάνια Τραμπ τής θυμίζει την Γκρέτα Γκάρμπο, τη διάσημη σταρ του κινηματογράφου, η οποία με τη φράση της από την ταινία του 1932 «Grand Hotel» («Θέλω να μείνω μόνη») καθόρισε το μυστήριο που την περιέβαλλε μέχρι το τέλος της (σχεδόν... μοναστικής) ζωής της.

«Εξαφανίζεται για εβδομάδες»

Η εφημερίδα New York Times υπολογίζει ότι η Μελάνια έχει περάσει λιγότερο από 14 ημέρες στον Λευκό Οίκο από την ορκωμοσία του συζύγου της, πριν από 111 ημέρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμά της, τα φώτα στο δωμάτιό της δεν φαίνεται να ανάβουν ποτέ και τα παραθυρόφυλλα παραμένουν κλειστά στη γωνία της κατοικίας που χρησιμοποιούν οι Πρώτες Κυρίες.

«Εξαφανίζεται για εβδομάδες, κρυμμένη στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν ή στη Φλόριντα, όπου μπορεί να περάσει απαρατήρητη στο Mar-a-Lago», αναφέρει η εφημερίδα.

Ο Τραμπ διευθύνει την ανακαίνιση του Οβάλ Γραφείου, «σφετεριζόμενος» τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας. Ωστόσο, αξιωματούχοι της κυβέρνησης ισχυρίζονται δημοσίως ότι η Μελάνια βρίσκεται στον Λευκό Οίκο πιο συχνά απ' ό,τι γνωρίζει το κοινό.

Την περασμένη εβδομάδα η Μελάνια έκανε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της από την επιστροφή του ζευγαριού στον Λευκό Οίκο, σε μια δεξίωση για μητέρες στρατιωτικών. Διεξάγει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού, με τίτλο «Be Best», που εστιάζει στην καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού και της εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn).

Το Πάσχα διοργάνωσε το παραδοσιακό παιχνίδι με τα πασχαλινά αυγά (με χορηγούς το YouTube, την Amazon και τη Meta), όπου διάβασε το βιβλίο «Bunny With a Big Heart» σε μαθητές. Ήταν μαζί με τον σύζυγό της όταν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στη Ρώμη.

Στα απομνημονεύματά της, η Μελάνια είπε ότι είχε στείλει ένα «διακριτικό αλλά ισχυρό» μήνυμα φορώντας ένα μπουφάν με το σύνθημα «I really don't care, Do U?» (Δεν με νοιάζει, εσένα;), κατά την επίσκεψή της το 2018 στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό για να συναντήσει παιδιά που είχαν χωριστεί από τους γονείς τους.

Οι επικριτές είπαν ότι ήταν «μια αναίσθητη κίνηση εκ μέρους της», αλλά η Μελάνια έγραψε ότι ήταν ένα μήνυμα προς τα ΜΜΕ και ότι είχε πει στον σύζυγό της ότι η πολιτική του για τον διαχωρισμό των οικογενειών ήταν «απλά απαράδεκτη». Ο αντίκτυπος του ρόλου της στη δεύτερη προεδρία Τραμπ παραμένει να φανεί. Ένα ντοκιμαντέρ της Amazon αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται σε παραγωγή και υπόσχεται μια ματιά στα παρασκήνια της ζωής της. Η Μελάνια είπε στην Ainsley Earhardt του Fox & Friends ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Η έλξη προς τη Νέα Υόρκη, όπου ο γιος της, Μπάρον, 19 ετών, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο, είναι επίσης ισχυρή. Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα φέτος αν θα ζήσει στον Λευκό Οίκο, η Μελάνια είπε στην Έαρχαρντ ότι θα «είναι στον Λευκό Οίκο», αλλά πρόσθεσε: «Ξέρεις, όταν πρέπει να είμαι στη Νέα Υόρκη, θα είμαι στη Νέα Υόρκη. Όταν πρέπει να είμαι στο Παλμ Μπιτς, θα είμαι στο Παλμ Μπιτς».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play