Σε σώμα καταρτίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΟ στο πλαίσιο συνεδρίας του μετά το πέρας της ετήσιας γενικής συνέλευσης της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.
Το νέο ΔΣ της ΚΕΟ είναι:
Ιωάννης Χαριλάου, Πρόεδρος
Χαράλαμπος Παναγιώτου, Διευθύνων Σύμβουλος
Δήμος Δήμου, Σύμβουλος
Σίμος Χαμπουλλάς, Σύμβουλος
Βάσος Κωμοδρόμος, Σύμβουλος
Κρις Γεωργιάδης, Σύμβουλος
Οδυσσέας Χριστοδούλου, Σύμβουλος
Σίμος Αγγελίδης, Σύμβουλος
Μάριος Σταύρου, Σύμβουλος
Κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΕΟ, εγκρίθηκαν η ετήσια έκθεση και οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2024.
Οι κ.κ. Βάσος Κωμοδρόμος και Κρις Γεωργιάδης που αποχώρησαν εκ περιτροπής σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού της εταιρείας, επανεκλέγηκαν ως μέλη του ΔΣ.
Οι κ.κ. Οδυσσέας Χριστοδούλου, Σίμος Αγγελίδης και Μάριος Σταύρου που διορίστηκαν ως μέλη του ΔΣ τον Φεβρουάριο 2025 και των οποίων η θητεία έληξε με την γενική συνέλευση, εκλέγηκαν ως μέλη του ΔΣ.
Κατόπιν εισήγησης του ΔΣ, εγκρίθηκε ο επαναδιορισμός της Deloitte Ltd ως ελεγκτών της εταιρείας για το έτος 2025.
Το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με την επιτροπή ελέγχου εξουσιοδοτήθηκε όπως καθορίσει την αμοιβή των ελεγκτών σε μεταγενέστερο στάδιο.
Εγκρίθηκε η έκθεση αμοιβών για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2024. Αποφασίστηκε όπως η αμοιβή των διοικητικών συμβούλων για το έτος 2025 ανέλθει στις €13.500 για τον πρόεδρο και για τους υπόλοιπους διοικητικούς συμβούλους να παραμείνει η ίδια με το 2024, δηλαδή €10.000 ανά μέλος.
Παράλληλα, αποφασίστηκε όπως οι αμοιβές των μελών του ΔΣ για τις συμμετοχές τους στις επιτροπές να παραμείνουν οι ίδιες όπως το 2024.