Στο ίδιο τραπέζι για ψάρι... με άρωμα συνεργασίας Αχιλλέας, Χριστοφίδης, Ηλιάδης, Πρωτοπαπάς

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Οι τέσσερις υποψήφιοι Πρόεδροι, δεν κρύβουν πλέον το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία διερεύνησης του ενδεχομένου να συνεργαστούν εν τέλει στις προεδρικές εκλογές και να κατέλθουν με ένα υποψήφιο, ο οποίος θα τύχει της στήριξης των υπολοίπων.

Αχιλλέας Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, Μάριος Ηλιάδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, στο εστιατόριο "Πυξίδα" στην Λευκωσία.

Οι τέσσερις υποψήφιοι Πρόεδροι, δεν κρύβουν πλέον το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία διερεύνησης του ενδεχομένου να συνεργαστούν εν τέλει στις προεδρικές εκλογές και να κατέλθουν με ένα υποψήφιο, ο οποίος θα τύχει της στήριξης των υπολοίπων.

Πάντως, σύμφωνα με ανάρτηση του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά, η πίτσα έγινε ψάρι και γι' αυτό... όλα καλά μαζί του και με τον Μάριο Ηλιάδη, εννοώντας ενδεχομένως ότι λόγω της ημέρας, οι δύο τους νηστεύουν. 

Η πίτσα έγινε ψάρι, τώρα μένει να δούμε αν θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι τέσσερις θα γίνουν ένα. 

Όσον αφορά το σχόλιο του κ. Πρωτοπαπά για την πίτσα, τις προάλλες ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης είχε αναρτήσει μια φωτογραφία όπου καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αχιλλέα Δημητριάδη και έτρωγαν πίτσα. 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play