Ετοιμάζεται να κατέλθει ως ανεξάρτητος στις «προεδρικές» ο Τατάρ - Τι γράφει η Κίπρις

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Στις 6 Απριλίου, σημειώνεται ότι, το ΡΤΚ έχει εκλογικό συνέδριο όπου ο Τουφάν Ερχιουρμάν αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, άνευ ανθυποψηφίου.

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις επικείμενες «προεδρικές εκλογές» τον Οκτώβρη στο ψευδοκράτος, ετοιμάζεται να κατέλθει ο Ερσίν Τατάρ, με την υποστήριξη των τριών κομμάτων της «συγκυβέρνησης».

Σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, το ζήτημα έχει ήδη συζητηθεί μεταξύ του κ. Τατάρ και των κομμάτων ΚΕΕ, ΔΚ και ΚΑ. Η ιστοσελίδα σημειώνει ωστόσο ότι το ΔΚ θα πρέπει να μιλήσει με τον Σερντάρ Ντενκτάς, πρώην πρόεδρο του κόμματος που έχει εκφράσει πρόθεση να κατέλθει κι αυτός ως υποψήφιος «πρόεδρος», και μετά θ’ ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

Προστίθεται ότι η εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Τατάρ προγραμματίζεται να γίνει με μαζική συμμετοχή κόσμου στο «αθλητικό κέντρο Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Να σημειωθεί ότι στις 6 Απριλίου το ΡΤΚ έχει εκλογικό συνέδριο όπου ο Τουφάν Ερχιουρμάν αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, άνευ ανθυποψηφίου. Η ανακοίνωση δικής του ενδεχόμενης υποψηφιότητας θα γίνει μετά από αυτό το συνέδριο.

Το εκτός «βουλής» ΚΚΔ έχει ζητήσει συνεργασία της ευρύτερης τ/κ αντιπολίτευσης ενόψει των «προεδρικών εκλογών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play