Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάθισε στο τιμόνι της πολυτελούς λιμουζίνας Aurus και οδήγησε σε ένα τμήμα του Κεντρικού περιφερειακού αυτοκινητοδρόμου της Μόσχας, έχοντας δίπλα του την κύρια εμπειρογνώμονα της κρατικής κατασκευαστικής εταιρείας αυτοκινητοδρόμων.
Ο Ρώσος πρόεδρος, οδηγώντας την Aurus, παραδέχθηκε ότι ένοιωσε τους συνδετικούς αρμούς κατά την διέλευση μια γέφυρας, αλλά η συνοδός του, Στανισλάβα Κουζνετσόβα διαβεβαίωσε τον Ρώσο πρόεδρο ότι αυτό είναι ένα αναπόφευκτο τεχνολογικό κόστος και πως οι συνδετικοί αρμοί συνιστούν μια κατασκευή που είναι αδύνατον να μην τους παρατηρήσει ο οδηγός. Η ίδια εξήγησε ότι υπάρχουν μεταλλικοί και ελαστικοί συνδετικοί αρμοί, που είναι σχεδόν ανεπαίσθητοι, αλλά τοποθετούνται σε συνδέσεις μήκους έως 50 μέτρων.
Καθ’ όλη την διάρκεια της οδήγησης, στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Μόσχας , μήκους 105,9 χιλιομέτρων, ο Ρώσος πρόεδρος έδειχνε ενδιαφέρον για τις προδιαγραφές της κατασκευής, βομβαρδίζοντας με ερωτήσεις τεχνικής φύσεως την συνοδό του, η οποία απαντούσε στις ερωτήσεις του, δείχνοντας του παράλληλα, τις κάμερες και τις κεραίες αναμετάδοσης μέσω των οποίων ελέγχεται η κυκλοφορία στον περιφερειακό αυτό αυτοκινητόδρομο που εγκαινιάσθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
Δείτε το βίντεο:
Путин проехал по ЦКАД за рулем Aurus https://t.co/7RZNGL1gwG pic.twitter.com/u6mmT7szHb
— РИА Новости (@rianru) July 8, 2021
Η λιμουζίνα του Πούτιν φέρει τον κωδικό κωδικό Cortezh (Aurus-41231SB ή Senat Limousine), το οποίο μεταφράζεται απευθείας σε cortege, που σημαίνει συνοδεία ή πομπή. Το μπροστινό μέρος έχει μια τεράστια μάσκα χρωμίου με κάθετες ράβδους που τονίζουν το μέγεθος του αυτοκινήτου. Οι ορθογώνιοι προβολείς προκαλούν το Chrysler 300.
Χρησιμοποιεί V12 turbocharged με 850 ίππους (634 kilowatt), που προέρχεται από την Porsche Engineering και ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων που αναπτύχθηκε στη Ρωσία.
Δείτε τη λιμουζίνα του Πούτιν:
THETOC.GR