ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΕΚ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «Η Κύπρος σε σταυροδρόμι»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η διαδικτυακή συζήτηση γίνεται για πρώτη φορά σε συνεργασία της εφημερίδας «Πολίτης» και της  «Εφημερίδας των Συντακτών»

Το Κυπριακό, οι Ελληνοτουρκικές και Ευρωτουρκικές σχέσεις

Το στρατηγικό αδιέξοδο στο Κυπριακό, η κατάρρευση των μύθων για τον East Med και ο κίνδυνος να καταστούν ανέφικτες οι προσπάθειες για λύση, όπως προειδοποίησε ο Γκουτέρες, βρίσκονται στο επίκεντρο της αποψινής εκδήλωσης που οργανώνει απόψε (Τετάρτη 19/1) ο  Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας - ΟΠΕΚ και η  Πρωτοβουλία για την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη με την Κύπρο – Έτος Κύπρου.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Ευρωβουλευτής, ΑΚΕΛ

Δημήτρης Καιρίδης, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Συντονισμός:


  • Μαρία Γιαννακάκη, Πρωτοβουλία για την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη με την Κύπρο

  • Κυριάκος Πιερίδης, Αντιπρόεδρος ΟΠΕΚ, δημοσιογράφος


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

19.00 – 20.15

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μέσω ZOOM

https://zoom.us/j/93395949373

Webinar ID: 933 9594 9373

 

  • Facebook - Live Streaming @politisnewspaper @efimerida.syntakton @OPEKCyprus


 

Η διαδικτυακή συζήτηση γίνεται για πρώτη φορά σε συνεργασία της εφημερίδας “Πολίτης” και της  «Εφημερίδας των Συντακτών» και εντάσσεται  στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος του ΟΠΕΚ από την ΕΕ “Φόρουμ Πολιτών” για την Ευρώπη.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα