Η Μέριλ Στριπ επιστρέφει για την 5η σεζόν του «Only Murders in the Building»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Την εμφάνισή της στην 5η σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building» του Hulu επιβεβαίωσε η Μέριλ Στριπ σε ένα νέο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τη Σελίνα Γκόμεζ, μέλος του καστ της σειράς.

«Άρα επιστρέφεις για την 5η σεζόν» λέει η Σελίνα Γκόμεζ στη Μέριλ Στριπ. Η θρυλική ηθοποιός απαντά στη συνέχεια: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από...» Η Γκόμεζ τη διακόπτει αμέσως και αποκαλύπτει ότι το σχόλιό της «δεν ήταν ερώτηση», επιβεβαιώνοντας ότι η Στριπ θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Λορέτα Ντάρκιν για την επερχόμενη πέμπτη σεζόν της σειράς μυστηρίου.

Στο φινάλε της 4ης σεζόν, η Λορέτα και ο Όλιβερ Πάτναμ (Μάρτιν Σορτ) παντρεύτηκαν, αφού οι τρεις κεντρικοί χαρακτήρες Τσαρλς (Στιβ Μάρτιν), Όλιβερ (Μάρτιν Σορτ) και Μέιμπελ (Σελίνα Γκόμεζ) κατάφεραν να βρουν τον δολοφόνο της Σαζ Πατάκι (Τζέιν Λιντς). Αλλά ένας νέος τηλεοπτικός ρόλος οδήγησε τη Ντάρκιν στη Νέα Ζηλανδία στο τέλος της σεζόν, γεγονός που έθεσε το ερώτημα αν η Στριπ θα επέστρεφε για το μυστήριο της 5ης σεζόν.

«Δυσκολεύομαι πολύ να φανταστώ ότι η Λορέτα δεν θα συμμετέχει πλέον σε αυτή την τηλεοπτική σειρά, και το έχω πει στη Μέριλ και νομίζω ότι νιώθει το ίδιο. Όλα έχουν να κάνουν με το να δίνουμε κάτι που αξίζει» είχε δηλώσει προηγουμένως ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Τζον Χόφμαν στο TheWrap τον Οκτώβριο, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επιστροφή της Στριπ.

«Αναρωτιόμουν αν πολλοί άνθρωποι ανησυχούσαν ότι θα κάναμε κάτι τρομερό στη Λορέτα στο τέλος αυτής της σεζόν, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ να το κάνω αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω τίποτα άλλο παρά τεράστιες ευχές να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα μαζί της χωρίς αμφιβολία. Το παν είναι να βρούμε τη σωστή ιστορία για εκείνη και να της δώσουμε κάτι αξιόλογο».

ΠΗΓΗ: cnn.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play