Κραουνάκης για Κασσελάκη: Ήρθε σε μένα για τους followers - Τι είπε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι»

 

 Συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Έχουμε και Λέμε» της ΕΡΤ, με τους Γιώργο Πίκουλα και Στέλιο Βραδέλη, παραχώρησε σήμερα ο συνθέτης και τραγουδιστής, Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, όσο για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Ο Κασσελάκης μ’ έψαξε, ήρθε στο σπίτι μου και οι λόγοι ήταν ότι πήγε σε αυτόν που είχε πολλούς followers. Αυτό είναι το στυλ που κινείται το παιδί αυτό» είπε δεικτικά για την πρώτη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του, εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «τελείωσε για πάντα, τον κλάψαμε χωρίς μαντίλι» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα κάτι που «το υπογράφω» όπως και σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση, αν τον γκρέμισε ο Τσίπρας απάντησε πως «ο Τσίπρας γκρέμισε τους ανόητους που χρειάζονται ένα κόμμα για να έχουν στέγη».

Τέλος, αναφερόμενος δε στην περιβόητη κόντρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν εκείνη τραγούδησε στην πανδημία σε πλατφόρμα νταλίκας που πέρασε και μπροστά από το Μαξίμου, ο συνθέτης που διαφώνησε επειδή ακούστηκαν τραγούδια του, ανέφερε πως «οι προσωπικότητες είναι παγιωμένες, δεν αλλάζουνε και πως ο θυμός και η διαμάχη είναι πράγματα πολύ λογικά να συμβαίνουν. Επίσης, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σβήσει πως με την γυναίκα αυτή έχω ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πολύ μεγάλες επιτυχίες», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τις προάλλες που είχε τα γενέθλιά της, την είδε στο στούντιο, της έστειλε μήνυμα και εκείνη του απάντησε. Ωστόσο, επεσήμανε πως «δεν νομίζω πως η χημεία μας συνδυάζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο». 

Πηγή: ertnews.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play