«Τραγικές» συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία, καταγγέλλει η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ), ανακοινώνοντας παγκύπρια αποχή από τα μαθήματα τη Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, κατά την 3η και 4η περίοδο.
Παγκύπρια αποχή από τα μαθήματα αποφάσισε η ΠΣΕΜ- Κλιματιστικά, επικίνδυνες υποδομές και… βερμούδα οι λόγοι
«Ο κόμπος έφτασε στο κτένι» αναφέρει σε ανακοίνωση της
Στην επιστολή που απέστειλε προς την Υπουργό Παιδείας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου, η ΠΣΕΜ κάνει λόγο για σοβαρά προβλήματα που, όπως αναφέρει, διαψεύδουν τις δημόσιες διαβεβαιώσεις περί «ομαλής έναρξης της σχολικής χρονιάς». Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι τα κλιματιστικά στις αίθουσες παραμένουν εκτός λειτουργίας, η εγκύκλιος για χρήση βερμούδας δεν εφαρμόζεται, ενώ σε πολλές σχολικές μονάδες οι υποδομές είναι σε επικίνδυνη κατάσταση με πτώση σοβάδων και συνεχείς διακοπές ρεύματος.
Η ανακοίνωση της ΠΣΕΜ




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







