Οι ελλείψεις καυσίμων στα πρατήρια στο Λονδίνο και στη νοτιοανατολική Αγγλία έχουν αρχίσει να περιορίζονται μετά από την αξιοποίηση στρατιωτών σε θέσεις οδηγών βυτιοφόρων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καθημερινή πλέον ενημέρωση από το Σύνδεσμο Λιανικής Πώλησης Πετρελαίου (PRA) την Τρίτη το ποσοστό των πρατηρίων σε αυτές τις περιοχές που είχαν ξεμείνει πλήρως από καύσιμα είχε πέσει στο 15% από 20% τη Δευτέρα.
Επίσης, αμφότερους τους τύπους καυσίμου, δηλαδή και αμόλυβδη βενζίνη και ντίζελ, είχε το 64% των πρατηρίων στη βρετανική πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, σε σύγκριση με το 62% τη Δευτέρα.
Το υπόλοιπο 21% των πρατηρίων διέθετε μόνο έναν από τους δύο τύπους καυσίμου.
Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς καύσιμα ήταν την Τρίτη το 11% των πρατηρίων, ενώ ένα ποσοστό 3% διέθετε μόνο έναν τύπο καυσίμου.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του PRA Γκόρντον Μπάλμερ δήλωσε ότι οι παραδόσεις καυσίμων από βυτιοφόρα που οδηγούν στρατιώτες έχουν βοηθήσει, αλλά σημείωσε ότι πολλές περιοχές στις οποίες η ζήτηση είναι αυξημένη, όπως το Λονδίνο, καταγράφουν ακόμα σημαντικές ελλείψεις.
ΚΥΠΕ
Μειώθηκαν τα πρατήρια χωρίς καύσιμα στο Λονδίνο μετά από την ενεργοποίηση στρατιωτών στα βυτιοφόρα

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς καύσιμα ήταν την Τρίτη το 11% των πρατηρίων, ενώ ένα ποσοστό 3% διέθετε μόνο έναν τύπο καυσίμου.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.