Δυσφορία για την άρνηση του Υπουργού Υγείας να απαντήσει στο ερώτημα γιατί να επιτρέπεται μόνο σε πενήντα άτομα να εισέρχονται στους ναούς εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.
Ο Μακαριώτατος επικαλέστηκε θέσεις γιατρών, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι δεν κολλά και ούτε μεταδίδει κάποιος τον ιό, όταν τηρεί τις αποστάσεις και φοράει μάσκα.
Δεν είναι παιδάκια και θα τους κάνουμε μάθημα, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η εκκλησία είναι αυστηρή, τηρεί το νόμο και το πλαίσιο που έθεσε η κυβέρνηση και δεν φοβάται κανέναν.
Ας έρθει όλη η Αστυνομία εδώ, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με την Αναστάσιμη θεία λειτουργία, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε ότι θα τελεστεί μετά τα μεσάνυχτα και το Χριστός Ανέστη θα ακουστεί λίγο πριν. Θα τηρήσουμε την παράδοση, είπε και εξέφρασε διαφωνία με την απόφαση της Εκκλησίας της Ελλάδας, για τέλεση της Θείας Λειτουργίας πριν από τα μεσάνυχτα.
[video width="720" height="576" mp4="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/04/D_2602950.mp4"][/video]
Πηγή: riknews.com.cy
Αγνοεί επιδεικτικά την Πολιτεία ο Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία δεν φοβάται κανέναν, ας έρθει όλη η Αστυνομία εδώ

Δυσφορία για την άρνηση του Υπουργού Υγείας να απαντήσει στο ερώτημα γιατί να επιτρέπεται μόνο σε πενήντα άτομα να εισέρχονται στους ναούς εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.