Βανδάλισαν τα γραφεία της Ισότητας στην Αγλαντζιά - «Αν κοπούν οι μετακινήσεις θ' αρχίσετε μετακομίσεις»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
«Η συντεχνία δε φοβήθηκε τις απειλές φίμωσης από την Πολιτεία και το Σύστημα»

Τα γραφεία της Παγκύπριας Συντεχνίας «Ισότητα» βανδάλισαν χθες βράδυ άγνωστοι, αφήνοντας πίσω τους μια απειλητική φράση.

Στο «μήνυμα» τους με μπλέ σπρέι οι δράστες έγραψαν ότι «Αν κοπούν οι μετακινήσεις θα αρχίσετε μετακομίσεις».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος του Αστυνομικού Κλάδου της Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκος Λοϊζίδης, είπε ότι: «η συντεχνία δε φοβήθηκε τις απειλές φίμωσης από την Πολιτεία και το Σύστημα, άρα να ξέρουν όλοι, ότι οι ‘ζωγραφιές – βανδαλισμοί’ δεν θα μας φιμώσουν αλλά μας κάνουν πιο αυθεντικούς και πιο διεκδικητικούς».  

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play