«Ηνωμένες Πολιτείες της Τουρκίας» βλέπει στο μέλλον στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Το κέντρο μας θα είναι τα εδάφη της Ανατολίας»

Ένα φιλόδοξο όραμα για το μέλλον της Τουρκίας παρουσίασε ο Μετίν Κιουλούνκ, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, ΑΚΡ υποστηρίζοντας πως «θα ιδρυθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Τουρκίας. Το κέντρο μας θα είναι τα εδάφη της Ανατολίας».

Ο Κιουλούνκ ισχυρίστηκε ότι οι Τούρκοι θα αποτελέσουν κύριο πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση της ιστορίας, δηλώνοντας: «Και ακόμα περισσότερο, οι Τούρκοι, ως κύριο υποκείμενο, θα κυριαρχήσουν στον κόσμο με όλες τις διαφορετικότητές τους που διαμορφώνουν την ιστορία».

Παραμένει ασαφές τι ακριβώς εννοούσε αναφερόμενος σε «Ηνωμένες Πολιτείες της Τουρκίας». Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σχόλια από πολλές πλευρές.

 

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play